Σας καλωσορίζουμε στο Κέντρο ΩΡΛ της ιατρού Σταυρούλας Κατσιγιάννη

Πάγια αρχή μας είναι να προσεγγίζουμε θεραπευτικά το κάθε ασθενή ξεχωριστά και να παρέχουμε υψηλού επιπέδου υποστήριξη σε όλες τις φάσεις της νόσου έως και την ίαση.

Στόχος μας η αμεσότητα στην λεπτομερή ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ καθώς και συνεχή ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ μαζί μας για την βελτίωση – παρακολούθηση της πορείας των ασθενών μας.

Δέσμευση μας να θεμελιώνουμε σχέσεις εμπιστοσύνης και διάρκειας με τους ασθενείς μας.

Ώρες Λειτουργίας

Παραμένουμε στη διάθεση σας καθημερινά καθώς και το όλο το 24ώρο για επείγοντα περιστατικά

Δευτέρα με Παρασκευή με ραντεβού
Σάββατο με ραντεβού
Κυριακή με ραντεβού

Υπηρεσίες

Ραντεβού

Κλείστε το ραντεβού σας και αρχίστε να αισθάνεστε καλύτερα.

Τι είπαν οι ασθενείς μας ...

Η εμπειρία των ασθενών μας με το ιατρικό μας κέντρο.

Αυτό το καλοκαίρι πήγαμε στην Πάρο για διακοπές. Ένα από τα παιδιά μας αρρώστησε πολύ και μπροστά σε αυτήν την πολύ περίπλοκη κατάσταση ήμασταν τυχεροί που πήγαμε στο Ear Nose Throat ENT Care Paros.
Ήταν μια πολύ επαγγελματική γιατρός, πολύ ανθρώπινη και πάντα εν αναμονή της εξέλιξης του γιου μας. Ευχόμαστε όλοι οι επαγγελματίες να ήταν σαν αυτήν. Είμαστε πολύ ευγνώμονες για τα πάντα.

Joan Raves Gussinye

“Η εμπειρία μου με τη Δρ. Σταυρούλα Κατσιγιάννη ήταν υπέροχη. Ήταν πολύ διεξοδική και εξαιρετικά πεπειραμένη, παρέχοντας έτσι μια ολιστική προσέγγιση. Εντυπωσιάστηκα με τον χρόνο που πέρασε εξηγώντας τα πράγματα και ακούγοντας τις ανησυχίες μου. Τελευταίο αλλά και σημαντικό, είναι μια ιατρός ειλικρινής πάντα με χαμόγελο στο πρόσωπό της 🙂 Συνιστάται ανεπιφύλακτα! ”

Ματθαίος Σαράντος

“Εξαιρετική επαγγελματίας. Δεν περίμενα να βρω τόσο καλό γιατρό και τέτοια ποιότητα υπηρεσιών σε ένα νησί. Με έσωσε από οξεία αμυγδαλίτιδα. Ευχαριστώ”

Άννα Τύπου

Νέα και Eκδηλώσεις

Λάβετε τις πιο πρόσφατες πληροφορίες που σχετίζονται με το ENT Care Paros νέα και άλλα.