Δρ. Σταυρούλα Κατσιγιάννη

Χειρουργός ΩΡΛ
Ειδικός Ιατρικού Βελονισμού


Η Ιατρός Κατσιγιάννη Σταυρούλα είναι Χειρουργός Ωτορινολαρυγγολόγος ενηλίκων και παίδων καθώς και Ειδικός Ιατρικού Βελονισμού.

Στόχος της είναι να παρέχει υψηλού επιπέδου φροντίδα, τόσο ιατρική όσο και χειρουργική, σε ενήλικες και παιδιά με προβλήματα που αφορούν όλο το φάσμα της Ωτορινολαρυγγολογίας.

Έχει δημιουργήσει ένα άνετο και υπερσύγχρονο ιατρείο που φέρει άρτιο εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας για ακριβέστερες διαγνώσεις και ολοκληρωμένη αντιμετώπιση των ασθενών.

Είναι απόφοιτος της Κρατικής Ιατρικής Σχολής “FACULTY OF MEDICINE AND PHARMACY, ORADEA UNIVERSITY”.

Ολοκλήρωσε την ειδικότητά της στο Γενικό Νοσοκομείο Τζάνειο του Πειραιά. Στο διάστημα αυτό πραγματοποίησε μεγάλο αριθμό χειρουργικών επεμβάσεων με απόλυτη επιτυχία.

Εκπαιδεύτηκε στο Ειδικό Ακοολογικό – Νευροωτολογικο Εργαστήριο του Τζάνειου, παρακολουθόντας ασθενείς με κάθε μορφής βαρηκοϊας, ίλιγγο και διαταραχές ισορροπίας.

Εκπαιδεύτηκε στο Αλλεργιολογικό Ιατρείο εξετάζοντας και αντιμετωπίζοντας πληθώρα ασθενών με αλλεργική ρινίτιδα.

Ειδικεύτηκε στον έλεγχο νεογνικής βαρηκοϊας, χρησιμοποιώντας παροδικές προκλητές Ωτοακουστικές Εκπομπές. Συνεργάστηκε με το ΚΕΕΛΠΝΟ και το ΕΚΠΑ για την διεξαγωγή του εθνικού προγράμματος “Καθολικός Νεογνικός Έλεγχος της Ακοής”.

Στα πλαίσια της ειδικότητας, ειδικεύτηκε στην Πλαστική και Επανορθωτική Χειρουργική στον Ειδικό Αντικαρκινικό Νοσοκομείο “Μεταξά”.

Παράλληλα, εξιδεικεύτηκε και πιστοποιήθηκε απο το Διεθνές Μετεκπαιδευτικό Κέντρο Βελονισμού (“Acuscience”) στην εφαρμογή του Ιατρικού Βελονισμού ώς συμπληρωματική η αυτόνομη θεραπεία σε πολυάριθμες παθήσεις που αποτελούν ενδείξεις του.

Ειδικεύτηκε ως Γενικός Χειρουργός στο Γενικό Νοσοκομείο Άρτας.

Υπηρέτησε ως αγροτικός Ιατρός στο Γενικό Νοσοκομείο – Κέντρο Υγείας Νάξου και εν συνεχεία στο περιφερειακό Ιατρείο Απειράνθου.

Έχει συνεχή παρουσία σε Διεθνή και Ελληνικά συνέδρια, καθώς και πρακτικά σεμινάρια με αποτέλεσμα την ενημέρωση της για τις εξελίξεις στην Ωτορινολαρυγγολογία και την κατάρτιση της στις νεότερες χειρουργικές μεθόδους. Με την εμπειρία, την γνώση και τη συνεχή επιμόρφωση, χτίζουμε σχέσεις εμπιστοσύνης με τους ασθενείς, έχοντας ως βάση την ικανοποίηση, την ασφάλεια και την άριστη ποιότητα των ιατρικών υπηρεσιών που παρέχουμε.

 

 

Ωράριο Λειτουργίας


Δευτέρα Με ραντεβού Πέμπτη Με ραντεβού
Τρίτη Με ραντεβού Παρασκευή Με ραντεβού
Τετάρτη Με ραντεβού Σάβ – Κυρ Με ραντεβού

Είναι μέλος


Ιατρικού Συλλόγου Πειραιά


Ιατρικού Συλλόγου Κυκλάδων


Πανελλήνιας ΩΡΛ Εταιρείας


Ελληνικής Ιατρικής Εταιρείας Βελονισμού